Brommobielen

__________

Maak een keuze tussen brommobiel huren of kopen

Bij Ron Minicars hebben we de voordelen voor u op een rij gezet.

Wanneer u een brommobiel gaat kopen, dan brengt dat veel voordelen met zich mee. Bij Ron Minicars heeft u de keuze uit de brommobielen van Microcar en Ligier. De beste en betrouwbaarste merken die er in Nederland rondrijden. Behalve dat een brommobiel de kans op snelheidsovertredingen vermindert, zijn er nog tal van andere voordelen:

✔ Er is geen sprake van wegenbelasting

✔ Tijdens slecht weer zit u lekker warm en droog.

✔ Tijdens uw reis kunt u genieten van uw favoriete muziek.

✔ De automatische versnellingsbak zorgt voor een rustige doorstroming in het verkeer.

✔ In de meeste modellen zijn de elektrisch bedienbare ruiten standaard, evenals de centrale portiervergrendeling met afstandbediening.

✔ Zuinige, maar krachtige dieselmotoren (gemiddeld verbruik: 1 liter op 25 km)

 

Met het Brom! abonnement kun je voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe brommobiel huren. De brommobiel wordt dus niet gekocht, maar met een Brom! abonnement betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik voor een periode van twee jaar. Na twee jaar stopt het abonnement en wordt de brommobiel weer ingeleverd. Er is natuurlijk ook een optie om het abonnement te verlengen en er mag een nieuwe brommobiel worden uitgezocht.

Een abonnement volgens het Brom! concept is ideaal voor jou als je graag in een nieuwe brommobiel wil rijden. Of  je nu graag mobiel wil blijven, maar niet meer in een personenauto wil of mag rijden, of vanaf 16 jaar oud graag de weg op wil.

 

 

Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie indien u wilt huren als 60-plusser of als 16-jarige.