Brommobiel Onderhoud

Ron Minicars zorgt er graag voor dat u probleemloos rijdt en blijft rijden. Grote en kleine beurten, revisiewerkzaamheden aan motor en bak, storing zoeken, aircoservice, ruitschade, banden vervangen en nog veel meer.

Verzekering

De brommobiel is een motorvoertuig waar u de openbare weg mee mag betreden en moet daarom volgens de Nederlandse wet verzekerd zijn. Voor een brommobiel zijn verschillende soorten verzekeringen af te sluiten.

Haal en brengservice

Wanneer uw brommobiel voor een onderhoudsbeurt naar Ron Minicars moet, dan kan het lastig zijn dit met uw agenda te verenigen, of misschien vindt u de rit naar Ron Minicars in Veenendaal te ver. Hiervoor hebben wij onze haal- en brengservice.

Ons advies,
uw keuze

Heeft u advies nodig bij het kopen of leasen van een brommobiel? Neem dan contact met ons op. De aanschaf van een brommobiel gaat niet over één nacht ijs en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom adviseren wij u graag welke brommobiel het beste bij uw situatie past. Of het nu om een nieuwe of een gebruikte brommobiel gaat; onder het genot van een kop koffie bespreken wij uw wensen, voorkeuren en situatie om samen de brommobiel uit te kiezen die het meest geschikt voor u. Zo rijdt u gegarandeerd met veel plezier jarenlang rond in uw brommobiel.

Financiering,
een verantwoorde keuze

Heeft u een nieuwe brommobiel op het oog, maar kunt of wilt u zo’n groot bedrag niet in één keer betalen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om een verantwoorde keuze te maken die geheel aansluit op uw wensen. Wij hebben goede samenwerkingsverbanden met een aantal financieringsmaatschappijen. Zij kunnen u passende financieringen aanbieden voor zowel nieuwe als gebruikte brommobielen.

Kunnen wij u verder helpen?

Als u vragen heeft, neem dan contact op en een van onze experts helpt u graag verder.

Start met typen en druk op enter om te zoeken