Haal- en brengservice

ALLES GEREGELD

Haal- en brengservice voor brommobielen*

Wanneer uw brommobiel voor een onderhoudsbeurt naar Ron Minicars moet, dan kan het lastig zijn dit met uw agenda te verenigen, of misschien vindt u de rit naar Ron Minicars in Veenendaal te ver. Hiervoor hebben wij onze haal- en brengservice voor uw brommobiel. Hierdoor is het mogelijk uw brommobiel voor een beurt thuis of op uw werkplek te laten ophalen. Wanneer uw brommobiel klaar is dan wordt hij weer netjes bij u bezorgd.

*Aan deze service zijn kosten verbonden, de voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van uw locatie of mogelijk uw leasecontract. Informeer daarom bij Ron Minicars wat de haal- en brengservice voor u kan betekenen.

Eenvoudig en makkelijk, geen zorgen en alles geregeld.

HAAL- EN BRENGSERVICE VOOR BROMMOBIELEN*

Wanneer uw brommobiel voor een onderhoudsbeurt naar Ron Minicars moet, dan kan het lastig zijn dit met uw agenda te verenigen, of misschien vindt u de rit naar Ron Minicars in Veenendaal te ver. Hiervoor hebben wij onze haal- en brengservice voor uw brommobiel. Hierdoor is het mogelijk uw brommobiel voor een beurt thuis of op uw werkplek te laten ophalen. Wanneer uw brommobiel klaar is dan wordt hij weer netjes bij u bezorgd. *Aan deze service zijn kosten verbonden, de voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van uw locatie of mogelijk uw leasecontract. Informeer daarom bij Ron Minicars wat de haal- en brengservice voor u kan betekenen. Eenvoudig en makkelijk, geen zorgen en alles geregeld.

Spelregels voor de Ron Minicars haal- en brengservice:

  • Vooraf reserveren is noodzakelijk. U kunt tijdens het maken van de afspraak aangeven of u gebruik wilt maken van deze service.
  • Geldt ook voor schade transport.
  • Nieuwe klanten kunnen ook gebruik maken van deze service.
  • Geldt ook voor transport naar bijvoorbeeld uw vakantie adres.

HAAL- EN BRENGSERVICE VOOR UW BROMMOBIEL*

Naast de haal- en brengservice voor klanten heeft Wealer ook een haal- & brengservice voor uw auto. Hierdoor is het mogelijk uw auto voor een beurt op te halen bij u thuis of op uw werkplek. Na onderhoud wordt de auto weer netjes bij u bezorgd. *Aan deze service zijn kosten verbonden, de voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van uw locatie of mogelijk uw leasecontract. Informeer daarom bij uw service adviseur wat de haal- & brengservice voor u kan betekenen.

AFLEVERING GEBRUIKTE EN NIEUWE BROMMOBIELEN

Als u een brommobiel bij ons heeft gekocht wordt deze standaard aan huis afgeleverd.

Wilt u het verschil weten tussen
occasions en nieuwe brommobielen?

Vind uit wat het beste past bij uw situatie.

Start met typen en druk op enter om te zoeken