Brommobiel onderhoud

PROBLEEMLOOS BLIJVEN RIJDEN

Brommobiel onderhoud

Ron Minicars zorgt er graag voor dat u probleemloos rijdt en blijft rijden. Grote en kleine beurten, revisiewerkzaamheden aan motor en bak, storing zoeken, aircoservice, ruitschade, banden vervangen en nog veel meer. We werken altijd volgens de hedendaagse eisen en onderhoudsvoorschriften. Onze lijntjes met de Microcar en Ligier importeur zijn kort en daarom beschikken wij altijd over de laatste technische informatie over uw brommobiel. Uiteraard beschikken we over de moderne apparatuur en het juiste gereedschap voor alle mogelijke klussen.

Ons specialisme ligt bij Microcar en Ligier, maar wij onderhouden ook brommobielen van andere merken. Het maakt ons niet uit of een brommobiel 1 jaar of 15 jaar oud is, uw brommobiel is altijd welkom in onze werkplaats.

Wanneer u een afspraak met ons maakt, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice*. Als u vervangend vervoer wenst, meld dit dan bij het maken van de afspraak. U kunt tijdens een beurt of reparatie ook plaatsnemen in onze gezellige showroom. Duurt de klus wat langer, dan hebben we altijd tijdelijk vervoer voor u klaarstaan.

*Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Ron Minicars Propositie

Onze experts staan voor u klaar en samen zoeken we uit wat het beste past bij uw situatie. Meer of minder luxe, huren of kopen en een haal- en brengservice. Zo heeft u het meeste plezier van uw brommobiel.

Nieuw of gebruikt?

Voor zowel nieuwe als (jong) gebruikte brommobielen kunt u bij Ron Minicars terecht. Daarom hebben we de voordelen van zowel nieuwe als gebruikte brommobielen voor u op een rij gezet.

Over Ron Minicars

Lees meer over hoe Ron van jongs af aan al wist dat zijn toekomst iets met auto’s te maken zou hebben. Maak daarnaast kennis met het team dat dagelijks voor u en uw brommobiel klaar staat.

Tijd voor een onderhoudsbeurt maar geen tijd
om met uw brommobiel langs te komen?

Maak gebruik van onze haal- en brengservice.

Start met typen en druk op enter om te zoeken