Brommobielverzekering

ALLES ONDER EEN DAK

Verzekering via Ron Minicars

De brommobiel is een motorvoertuig waar u de openbare weg mee mag betreden en hij moet daarom volgens de Nederlandse wet verzekerd zijn. Voor een brommobiel zijn verschillende soorten verzekeringen af te sluiten. Ron Minicars kan u daarbij helpen. Wilt u gebruik maken van deze service dan blijven wij graag uw contactpersoon richting de verzekeringsmaatschappij. Wij hebben contacten met verschillende verzekeringsmaatschappijen zodat we uw behoeftes goed tegen het aanbod van de verzekeraars kunnen afspiegelen. Wanneer u uw verzekering door ons laat regelen, dan heeft u hier verder geen omkijken meer naar!

Uw voordeel:

  • U stelt uw brommobielverzekering samen
  • Wij sluiten uw brommobielverzekering af
  • Geen papierwerk voor u
  • Wij herstellen uw schade
  • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
  • Keuze uit betalen per jaar, kwartaal of per maand
  • Alles onder één dak, wij regelen de verzekering maar ook als u schade heeft

Bent u al ergens anders verzekerd, dan heeft u 1 maand opzegtermijn. Heeft u een nieuwe brommobiel gekocht, dan kunt u direct overstappen.

Bij schade

Heeft u schade aan uw brommobiel, dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel en zo goed mogelijk wordt herstelt. Kom naar onze werkplaats en wij zorgen ervoor dat uw brommobiel weer als nieuw rijdt.

Bent u betrokken bij een ongeluk en is uw brommobiel dusdanig beschadigd dat deze niet meer kan rijden, dan halen wij u brommobiel op. Samen met u vullen wij het schadeformulier in, nemen we contact op met de verzekeraar en regelen we een expert om de schade te taxeren. Daarna gaan wij zo snel mogelijk over tot het repareren van uw brommobiel en leveren wij deze zo snel mogelijk weer bij u af.

Wilt u een scherpe premie voor uw brommobielverzekering?

Wij hebben contact met verschillende verzekeringsmaatschappijen en kunnen u helpen!

Start met typen en druk op enter om te zoeken