Je mag eindelijk zelfstandig de weg op 

___________

Ben je net 16 geworden, dan rijd je vaak niet langer dan twee jaar in een brommobiel. Na één of twee jaar stap je waarschijnlijk toch over op een personenauto.

Een Brom! abonnement is daarom ideaal voor jou. Voor een vast bedrag per maand huur je als het ware een gloednieuwe brommobiel en mag je er twee jaar in rondrijden. Het grote voordeel is dat je veel rijervaring opdoet op de openbare weg en daardoor waarschijnlijk sneller je autorijbewijs zal behalen. Omdat je de brommobiel huurt, blijft het voertuig eigendom van Ron Minicars. Wij zijn daarom zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de afschrijving van de brommobiel en zo kom jij niet met extra of onverwachte kosten te zitten.

 

Image

 

 

 

 

 

EVEN ALLES OP EEN RIJTJE

✔ Jij kiest zelf een brommobiel uit.

✔ Jij kiest de kleur en uitvoering.

✔ Ruil je een auto in, dan taxeert Ron Minicars het in te ruilen voertuig voor de inruilwaarde.

✔ De verzekering wordt via Ron Minicars aangevraagd.

✔ Brom! neemt de aanvraag in behandeling en stuurt een e-mail met een link voor een onafhankelijke kredietcheck via EDR kredietservice.

✔ Na goedkeuring van de acceptatie neemt Ron Minicars contact met je op voor de definitieve afronding.

✔ Ron Minicars levert de nieuwe brommobiel zo snel mogelijk bij je af op locatie.

✔ Je kunt de weg op met jouw nieuwe brommobiel en je rijdt twee jaar lang rond tegen een vast bedrag per maand, zonder dat er onverwachte kosten bij komen kijken.

 

VERZEKEREN

Omdat de brommobiel eigendom van Ron Minicars blijft, moet deze natuurlijk in goede staat blijven. We gaan ervan uit dat onze abonnementhouders ermee omgaan alsof het hun eigen voertuig is. Onderhoud, eventuele reparaties door technische storingen en pechservice zijn in het maandbedrag inbegrepen. In het verkeer kan er echter altijd iets gebeuren; een goede verzekering is daarom heel belangrijk!

Voor een brommobiel bestaat een aparte verzekering, waarbij WA wettelijk verplicht is. Omdat de brommobiel via het Brom! concept gehuurd wordt, wordt het voertuig na twee jaar in goede staat en schadevrij weer ingeleverd bij Ron Minicars. Wanneer je een brommobiel via het Brom! concept huurt, dan ben je verplicht om een casco (All-Risk) dekking af te sluiten. Hiervoor hebben wij in samenwerking met Concordia De Keizer en Biesbosch Assuradeuren onze eigen Microcar-verzekering. Door specialisatie op onze merken Microcar en Ligier, zijn wij zeker van een gunstig tarief. Omdat het exacte tarief altijd afhankelijk is van jouw persoonlijke situatie, wordt de verzekering zelf door de huurder van de brommobiel afgesloten. Bij Ron Minicars geven wij hierin een volledige begeleiding.