Stoppen met autorijden maar wel mobiel blijven 

___________

U gaat stoppen met autorijden, maar u wilt wel mobiel blijven. Dan is een Brom! abonnement de ideale oplossing. Voor een vast bedrag per maand huurt u een brommobiel van Ron Minicars. Omdat u ons een vast bedrag per maand betaalt, heeft u geen omkijken naar bijvoorbeeld het onderhoud. De brommobiel blijft eigendom van Ron Minicars en daarom zijn wij verantwoordelijk voor de afschrijving en het onderhoud van de auto.

Wanneer u besluit over te stappen naar een (nieuwe) brommobiel, kies dan niet zomaar een brommobiel uit die u op internet tegenkomt. De mooiste brommobiel is niet altijd de beste keus, ook al  is deze gloednieuw. Belangrijke details om rekening mee te houden zijn:

➜ Heeft de brommobiel een goede instap?

➜ Is het overzicht goed?

➜ Welke uitrusting voldoet aan uw wensen?

Bent u nog in het bezit van een personenauto (of heeft u al een brommobiel)? Dan ruilt u deze toch gewoon via ons in! Door middel van het Brom! concept kunnen wij u verschillende abonnementen aanbieden. Met de inruilwaarde van uw huidige voertuig kunt u een deel van de abonnementskosten betalen.

Onze experts kunnen u alles vertellen over brommobielen en welke het beste bij uw situatie past. Daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom, zodat we samen de beste brommobiel voor u kunnen uitkiezen. Wij garanderen u dat u de beste keuze maakt en tevreden de deur uit stapt.

 

Image

 

 

 

 

 

EVEN ALLES OP EEN RIJTJE

✔ U kiest zelf een brommobiel uit.

✔ U kiest de kleur en uitvoering.

✔ Ruilt u een auto in, dan taxeert Ron Minicars het in te ruilen voertuig voor de inruilwaarde.

✔ De verzekering wordt via Ron Minicars aangevraagd.

✔ Brom! neemt de aanvraag in behandeling en stuurt een e-mail met een link voor een onafhankelijke kredietcheck via EDR kredietservice.

✔ Na goedkeuring van de acceptatie neemt Ron Minicars contact met u op voor de definitieve afronding.

✔ Ron Minicars levert de nieuwe brommobiel zo snel mogelijk bij u af op locatie.

✔ U kunt de weg op met uw nieuwe brommobiel en u rijdt twee jaar lang rond tegen een vast bedrag per maand, zonder dat er onverwachte kosten bij komen kijken.

 

VERZEKEREN

Omdat de brommobiel eigendom van Ron Minicars blijft, moet deze natuurlijk in goede staat blijven. We gaan ervan uit dat onze abonnementhouders ermee omgaan alsof het hun eigen voertuig is. Onderhoud, eventuele reparaties door technische storingen en pechservice zijn in het maandbedrag inbegrepen. In het verkeer kan er echter altijd iets gebeuren; een goede verzekering is daarom heel belangrijk!

Voor een brommobiel bestaat een aparte verzekering, waarbij WA wettelijk verplicht is. Omdat de brommobiel via het Brom! concept gehuurd wordt, wordt het voertuig na twee jaar in goede staat en schadevrij weer ingeleverd bij Ron Minicars.

Wanneer u een brommobiel via het Brom! concept huurt, dan bent u verplicht om een casco (All-Risk) dekking af te sluiten. Hiervoor hebben wij in samenwerking met Concordia De Keizer en Biesbosch Assuradeuren onze eigen Microcar-verzekering.

Door specialisatie op onze merken Microcar en Ligier zijn wij zeker van een gunstig tarief. Omdat het exacte tarief altijd afhankelijk is van uw persoonlijke situatie, wordt de verzekering zelf door de huurder van de brommobiel afgesloten. Bij Ron Minicars geven wij hierin een volledige begeleiding.