onderhoud

 

Brommobiel onderhoud en service

__________

ONDERHOUD

Ron Minicars zorgt er graag voor dat u probleemloos rijdt en blijft rijden. Grote en kleine beurten, revisiewerkzaamheden aan motor en bak, storing zoeken, aircoservice, ruitschade, banden vervangen en nog veel meer. We werken altijd volgens de hedendaagse eisen en onderhoudsvoorschriften. Onze lijntjes met de Microcar en Ligier importeur zijn kort en daarom beschikken wij altijd over de laatste technische informatie over uw brommobiel. Uiteraard beschikken we over de moderne apparatuur en het juiste gereedschap voor alle mogelijke klussen.

Ons specialisme ligt bij Microcar en Ligier, maar wij onderhouden ook brommobielen van andere merken. Het maakt ons niet uit of een brommobiel 1 jaar of 15 jaar oud is, uw brommobiel is altijd welkom in onze werkplaats.

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u de volgende mogelijkheden:

  1. U maakt gebruik van een vervangende auto*
  2. Haal- en brengservice*
  3. U wilt op de reparatie wachten

*Neem contact met ons op voor de voorwaarden

HAAL- EN BRENGSERVICE 

Wanneer uw brommobiel voor een onderhoudsbeurt naar Ron Minicars moet, dan kan het lastig zijn dit met uw agenda te verenigen, of misschien vindt u de rit naar Ron Minicars in Veenendaal te ver. Hiervoor hebben wij onze haal- en brengservice voor uw brommobiel. Hierdoor is het mogelijk uw brommobiel voor een beurt thuis of op uw werkplek te laten ophalen. Wanneer uw brommobiel klaar is dan wordt hij weer netjes bij u bezorgd.

*Aan deze service zijn kosten verbonden, de voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van uw locatie of mogelijk uw leasecontract. Informeer daarom bij Ron Minicars wat de haal- en brengservice voor u kan betekenen.

VERVANGEND VERVOER

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Bij ons kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer in de vorm van een leenauto. 

WACHTRUIMTE

Heeft u een afspraak in onze werkplaats en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl wij uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte. De koffie is vers en u kunt gebruik maken van onze gratis Wifi en stroomvoorziening.

 

Is uw brommobiel toe aan onderhoud ?