over-ons.jpg

 

Hoe is Ron Minicars eigenlijk ontstaan

__________

VAN JONGS AF AAN

Van jongs af aan wist ik al dat mijn toekomst iets met auto’s te maken moest hebben. Op 12-jarige leeftijd begon ik als autowasser bij een garage. Zo ben ik het autovak ingerold. Inmiddels ben ik al ruim 30 jaar werkzaam in de autobranche en heb ik ervaring opgedaan in diverse uiteenlopende technische functies. Ik ben te omschrijven als een groot autoliefhebber; ik vind het daarom ook geweldig dat ik dit elke dag mag doen.

MINICAR CENTRUM VEENENDAAL

In 1998 ben ik in loondienst gegaan bij Minicar Centrum Veenendaal. Met de showroom en werkplaats, toen nog gevestigd aan het Panhuis in Veenendaal, waren wij één van de eerste dealers van Microcar in Nederland.

 

 

OVERNAME DEALERSCHAP

In 2003 hebben mijn vrouw en ik het bedrijf inclusief het Microcar en Ligier Dealerschap overgenomen. Bij deze nieuwe start hoorde ook een nieuwe bedrijfsruimte. Daarom zijn we met de Microcar showroom en werkplaats verhuisd naar de Standaardruiter 21-01 in Veenendaal. Een perfecte locatie op een mooie plek, met genoeg ruimte voor onze brommobielen.

UITBREIDING

In het begin werkte ik nog alleen, maar al gauw kwam ik handen tekort en had ik hulp nodig. Zowel in de werkplaats als op de weg. Inmiddels bestaat ons team uit onderstaande mensen.


 

SERVICE

Niets is ons te gek en wij weten alles op het gebied van brommobielen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, of het nu om een gebruikte of een nieuwe brommobiel gaat. Wij weten hoe belangrijk de brommobiel voor u is en zullen altijd de grootst mogelijke moeite doen om u van dienst te zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze manier van eerlijk zaken doen langdurige relaties met onze klanten hebben opgebouwd. Onze klanten zijn de échte ambassadeurs van Ron Minicars en zij zullen u vertellen hoe wij zijn. Naast erkend dealer van Microcar, zijn wij sinds 2015 ook erkend dealer van Ligier brommobielen.

RON MINICARS VANDAAG

Er zijn inmiddels vele bedrijven die zich bezighouden met de verkoop van Brommobielen. Maar er zijn maar weinig ondernemers in Nederland die kunnen zeggen dat ze al ruim 20 jaar actief zijn met de verkoop en onderhoud van brommobielen. Ron Minicars is een officiële  dealer van de merken Microcar en Ligier en heeft een partnerschap met Mijn Brom! Om uw brommobiel in goede staat te houden gebruiken wij alleen de beste onderdelen. En om snelle diagnoses te stellen en reparaties snel uit te voeren houden wij onze technische kennis goed op peil. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte brommobielen en hebben altijd een ruime voorraad brommobielen staan voor ieders budget.

Het team van Ron Minicars

Ron van Sterkenburg

Ron van Sterkenburg 

Eigenaar  

ab.jpg

Ab

Duizendpoot

wim.jpg

Wim 

Duizendpoot