Verzekering

 

Brommobiel verzekering

_________

De brommobiel is een motorvoertuig waar u de openbare weg mee mag betreden en hij moet daarom volgens de Nederlandse wet verzekerd zijn. Voor een brommobiel zijn verschillende soorten verzekeringen af te sluiten. Ron Minicars kan u daarbij helpen. Wilt u gebruik maken van deze service dan blijven wij graag uw contactpersoon richting de verzekeringsmaatschappij. Wij hebben contacten met verschillende verzekeringsmaatschappijen zodat we uw behoeftes goed tegen het aanbod van de verzekeraars kunnen afspiegelen. Wanneer u uw verzekering door ons laat regelen, dan heeft u hier verder geen omkijken meer naar!

Uw voordeel:

 ✔U stelt uw brommobielverzekering samen

✔ Wij sluiten uw brommobielverzekering af*

 ✔Geen papierwerk voor u

 ✔Wij herstellen uw schade

✔ Accessoires eenvoudig meeverzekerd

✔ Keuze uit betalen per jaar, kwartaal of per maand

Alles onder één dak, wij regelen de verzekering maar ook als u schade heeft

*Bent u al ergens anders verzekerd, dan heeft u 1 maand opzegtermijn. Heeft u een nieuwe brommobiel gekocht, dan kunt u direct overstappen.

Bij schade

_________

Heeft u schade aan uw brommobiel, dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel en zo goed mogelijk wordt herstelt. Kom naar onze werkplaats en wij zorgen ervoor dat uw brommobiel weer als nieuw rijdt.

Bent u betrokken bij een ongeluk en is uw brommobiel dusdanig beschadigd dat deze niet meer kan rijden, dan halen wij u brommobiel op. Samen met u vullen wij het schadeformulier in, nemen we contact op met de verzekeraar en regelen we een expert om de schade te taxeren. Daarna gaan wij zo snel mogelijk over tot het repareren van uw brommobiel en leveren wij deze zo snel mogelijk weer bij u af.

 

Wilt u meer weten?