Zoekopdrachten

 

Zoekopdrachten

__________

Let op de details

Het aanbod van brommobiel occasions op het internet is groot en de één is nog mooier dan de ander, maar houd vooral rekening met de volgende details:

➜ Is de onderhoudshistorie van de brommobiel bekend?

➜ Wie biedt de brommobiel aan?

➜ Is particulier die van zijn brommobiel af wil omdat de reparatiekosten te hoog worden?

➜ Is het een handelaar die snel geld wil verdienen?

➜ Is het een vakspecialist die garant staat als er iets kapot gaat?

De mooiste brommobiel is niet altijd het meest geschikt. Bij aankoop van een brommobiel is het belangrijk dat u zelf ervaart hoe de wagen rijdt en of u er comfortabel in kunt zitten. 

Naast deze tips helpen wij helpen je ook graag bij het vinden van de brommobiel naar jouw wensen. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Ron Minicars zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig.

Er zijn veel zaken waarop u moet letten bij het kopen van een brommobiel. Met onze jarenlange expertise helpen wij u bij de selectie van de beste aankoop. Wij kennen de weg en hebben een groot netwerk als het gaat om occasions. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de brommobiel, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede brommobiel koopt.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bezoek Ron Minicars in Veenendaal.

 

Geïnteresseerd?